Cattery Blue Indigo Violetta & Bumble Bee

Cattery Blue Indigo Violetta & Bumble Bee


Algemene Informatie:

Onze katten zijn vrij van erfelijke aandoeningen zoals FIV, FeLV, HCM, en PKD (DNA), en komen uit geteste lijnen. Een goede gezondheid is prioriteit in onze cattery's, om gezonde kittens te bekomen die tevens aan de ras-standaard voldoen, en zo op positieve wijze ons steentje bij te dragen tot deze rassen.

Omdat we een goede socialisatie belangrijk vinden, worden al onze kittens in de woonkamer geboren, en groeien op net als onze volwassen katten vrij in huis (niet in een aparte kamer). ...onze katten horen bij ons gezin, ze zijn onze huisdieren, en ze zijn ons zeer dierbaar ! We zien ze dan ook niet als "fokdieren".

Onze kittens hebben een stamboom. Ze kunnen ten vroegste verhuizen wanneer ze 13-14 weken oud zijn, een goed gewicht hebben, en enkel wanneer ze volledig gezond zijn verklaard door onze dierenartsen. Ze zijn dan ook 2x inge├źnt, min. 3x ontwormd, gecastreerd/gesterlisseerd zijn, kattenbak zindelijk, gesocialiseerd, gechipt en hun EU Paspoort hebben.

Voor kittens die naar het buitenland verhuizen worden uiteraard ook andere (specifieke) zaken in orde gebracht, conform de wetgeving van het desbetreffende land, zodat het kitten probleemloos de grens over kan.