Cattery Blue Indigo Violetta & Bumble Bee

Cattery Blue Indigo Violetta & Bumble Bee

Gusto

Mijn naam is Gusto ik ben een Perzische Langhaartje van 10 weken oud. Het kleurenpallet van mijn jasje is Zwart-Wit. Ik ben een super lieve heer die in het begin wat schuchter overkomt maar als ik je voor de volle 100% vertrouw graag aandacht van je wil en niets liever doe dan je handen te wassen met mijn schuurpapier tongetje.

2 weken kreeg ik mijn 1ste prikje (Vaccinatie & Chip) wanneer ik naar mijn nieuwe thuisje mag (circa 15 Oktober) Zal ik reeds mijn 2de prikje hebben gehad en tevens ook gecastreerd zijn.

Mama is een Blue-Cream Colourpoint, papa is een Chocolate Harlequin & white Perzische Langhaar.

Bij vertrek ben ik kattenbak zindelijk, gesociallisseerd. Breng ik mijn leuke stamboom en Eu paspoort mee en als ik flink ben krijg ik ook nog een kittenpakketje mee. Maar dat zal geen probleem zijn want ben een lieve leuke jongeheer die niets liever doet dan met mijn zusje Dolce te spelen.

Algemene Informatie:

Onze katten zijn vrij van erfelijke aandoeningen zoals FIV, FeLV, HCM, en PKD (DNA), en komen uit geteste lijnen. Een goede gezondheid is prioriteit in onze cattery's, om gezonde kittens te bekomen die tevens aan de ras-standaard voldoen, en zo op positieve wijze ons steentje bij te dragen tot deze rassen.

Omdat we een goede socialisatie belangrijk vinden, worden al onze kittens in de woonkamer geboren, en groeien op net als onze volwassen katten vrij in huis (niet in een aparte kamer). ...onze katten horen bij ons gezin, ze zijn onze huisdieren, en ze zijn ons zeer dierbaar ! We zien ze dan ook niet als "fokdieren".

Onze kittens hebben een stamboom. Ze kunnen ten vroegste verhuizen wanneer ze 13-14 weken oud zijn, een goed gewicht hebben, en enkel wanneer ze volledig gezond zijn verklaard door onze dierenartsen. Ze zijn dan ook 2x inge├źnt, min. 3x ontwormd, gecastreerd/gesterlisseerd zijn, kattenbak zindelijk, gesocialiseerd, gechipt en hun EU Paspoort hebben.

Voor kittens die naar het buitenland verhuizen worden uiteraard ook andere (specifieke) zaken in orde gebracht, conform de wetgeving van het desbetreffende land, zodat het kitten probleemloos de grens over kan.